Arcoknak (Facebook)

Üzemeltető: Blogger.

Blogarchívum

Imádom...

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

Ads Header

2013. szeptember 28., szombat

Lucky 7 - 1. évad (Lucky 7)

FELIRATOS!

Vidto
01
Played
01
Flashx
01
Movreel
01
Putlocker
01
Videoslasher
01
Youwatch
01

Folyamatosan frissül...

"A Lucky 7 története tehát lottónyertesekről szól (nem árulom el, hogy hányról) – ez a nagy hazai lottónyeremény fényében különösen aktuális. És persze a lényeg gondolom, az lesz, hogy a pénz mennyire változtatja vagy nem változtatja meg az embereket. A nyertesek egy ábécében dolgoznak, valamint a mellette lévő autószerelő műhelyben, évek óta közösen lottóznak, s rájuk mosolyog a szerencse kábé 150 millió dollár formájában.

Jó munkásemberekről van szó tehát, mindenféle származásúakról, a közös munkahely ellenére teljesen másféle háttérrel rendelkezőkről. Van elhanyagolt feleség, fiatal bűnöző, rendes gyerek, családapa, egyedülálló anya, fiatal lány és öreg főnök, aki egyelőre titkolja, hogy a munkahely lehet, hogy be fog zárni.

Csakhogy az alapfelállás nem ilyen egyszerű. Egyrészt a sorozat valamiért egy teljesen érdektelen flashforward-dal kezd, valaki bajba került – utána visszaugrunk 7 hónappal korábbra, hogy végignézzük a lottóhúzás napját, lássuk, honnan indulnak el a fő karakterek. (A kritika előtt visszanéztem az első percet és leesett, hogy annyira nem is érdektelen, hiszen a záró perc fényében egy kérdőjelt máris szül bennünk a flashforward.)

Másrészt pedig azért nem egyszerű az alapfelállás, mert a pilot során történik egy-két olyan esemény, melyeket egyelőre még titok homálya burkol be a többség előtt, de ha kipattannak, akkor komolyan megbonyolíthatják a helyzetet."
(sorozatjunkie.hu)

0 megjegyzés:

Sorozat lista