Arcoknak (Facebook)

Üzemeltető: Blogger.

Blogarchívum

Imádom...

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

Ads Header

2014. január 22., szerda
A törvény nevében - 1. évad (True Detective)

FELIRATOS!

Indavideo
01, 02
Vidto
01, 02
Played
01, 02
Streamin
01, 02
Putlocker
01, 02

Folyamatosan frissül...

"Van, amikor az ember a végletekig elfogultan vár egy sorozatot – gondolom, sokaknak ismerős ez az érzés. A True Detective a bejelentésétől kezdve ilyen volt számomra. A legtöbben tudják rólam, hogy az átívelő szálas, teljes évadra elhúzott krimik a kedvenceim. Ez ilyen. S ehhez esetünkben még hozzávehetjük a flashback-es, több idősávos szerkesztést is, a nagyon erősen két főszereplős felállást (az csak hab a tortán, hogy Woody Harrelson-ról és Matthew McConaughey-ről van szó). (Ráadásul antológia lesz, vagyis minden évad új történet új karakterekkel.)

Egyedül a louisiania-i közeg nem ajzott fel, valahogy nem vagyok oda az amerikai dél kultúrájáért, babonáiért, no meg az ottani akcentusért sem, a True Detective-ben pedig mindezen elemek igen hangsúlyosnak tűnnek, hiszen a fő gyilkosság elkövetésének módja is erős, rituális hatást kelt.

A történet 2012-ben játszódik, két (egykori?) nyomozó meséli el a rendőrségen egy korábbi, 1995-ös nyomozásuk részleteit – ide-odaugrálva az időben. És az ő, kikérdezői kérdésekre adott válaszaik nyomán ismerjük meg, hogy mi is történt 17 évvel korábban. Első pillantásra egy gyilkosság történt, egy prostituáltat ölte meg, “szarvaztak fel” szó szerint. A két nyomozónk munkának lát, de elég hamar rálelnek egy mellékvágányra, ami lehet, hogy más irányba viszi őket.

A True Detective pilotja nagyon felvezető jellegű, arra, hogy mire megy ki a játék, szinte semmit sem tudunk meg, mindössze a 60. percben kapunk egy nyitórejtélyt. Szóval rengeteg benne a homály, de igazából mindez nem lényeg, ugyanis az első rész iszonyat jól bemutatja a két főhőst - a 1×01 végén szerintem sokan fogják mondani, hogy már csak miattuk is biztos, hogy maradnak a sorozat mellett."
(sorozatjunkie.hu)



Eredeti nyelvű letöltés
Feliratok itt: Feliratok.info
Letöltés:

Episode 1: The Long Bright Dark (358,20 MB)
AsFile | Keep2Share
720p: (1,62 MB)
AsFile | Keep2Share

0 megjegyzés:

Sorozat lista