Arcoknak (Facebook)

Üzemeltető: Blogger.

Blogarchívum

Imádom...

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

Ads Header

2014. január 26., vasárnap
Broadchurch - 1. évad (Broadchurch)

FELIRATOS!

Vidto
01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08

"Éppen ezért volt várós a Boadchurch, mely a címbéli kis angol tengerparti településen játszódik, s melyben megölnek 11 éves fiút, hogy nyolc részben kiderüljön, hogy a ki a tettes, s hogy a gyilkosság milyen hatással van erre a kis közösségre.

Nem is tudom, hogy melyik az izgalmasabb, a rejtély aspektusa, vagy a felbolydult kisvárosé. A Twin Peaks sem a mézesmadzagul szolgáló  fő rejtély miatt volt annyira jó, hanem a sok színes karakter tette azzá. A nagyvárosban játszódó The Killing-et pedig a két nyomozó karaktere vitte leginkább a hátán, de persze a gyászoló család és a politikusok is kellettek a képben. A Broadchurch-ben a közösség fog kiemelt szerepet kapni, legalábbis az egyik első, vágás nélkül felvett jelenetből kiindulva, amelyben az egyik karakter elindul otthonról munkába, s közben köszön, illetve szót vált mindenkivel, akivel csak találkozik. Oké, itt mindenki ismer mindenkit.

Kivéve a fő nyomozót (David Tennant), aki “kívülről” érkezik, s lesz tagja a rendőrségnek (őt kísérti a múltja, egy korábbi ügyét emlegetik folyton, amelyről nyilván idővel megtudunk többet is). Ő és a szülési szabadságából visszatérő Ellie (középkorú családanya, tapasztalt rendőr, akinek az életében nem volt még gyilkossági ügye) alkotja a fő nyomozóduót, akik éppen a gyilkosság felfedezésének délelőttjén találkoznak először, így egymást is meg kell ismerniük miközben együtt dolgoznak.

Mivel egy gyerek megölése van a középpontban, így el lehet képzelni, hogy milyen a Broadchurch hangulata – pont olyan, amilyennek lennie kell, hol szomorú, hol sejtelmes vonós-, illetve zongoramuzsika, könnyek, sírásra görbülő szájak, viszont a The Killing-gel ellentétben itt az érzelmekkel éles kontrasztban van a látvány. A Broadchurch meglepően világos, helyenként színes, még a holttestet és a szép, homokos tengerparton találják meg."



Eredeti nyelvű letöltés
Feliratok itt: Feliratok.info
Letöltés:

Episode 1: (346,14 MB)
AsFile | Uploaded
Episode 2: (346,40 MB)
AsFile | Uploaded
Episode 3: (345,90 MB)
AsFile | Uploaded
Episode 4: (346,18 MB)
AsFile | Uploaded
Episode 5: (345,94 MB)
AsFile | Uploaded
Episode 6: (346,10 MB)
AsFile | Uploaded
Episode 7: (345,87 MB)
AsFile | Uploaded
Episode 8: (345,67 MB)
AsFile | Uploaded

0 megjegyzés:

Sorozat lista