Arcoknak (Facebook)

Üzemeltető: Blogger.

Blogarchívum

Imádom...

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

Ads Header

2014. január 28., kedd
Helix - 1. évad (Helix)

FELIRATOS!

Indavideo
01-02, 03, 04
Vidto
01-02, 03, 04
Played
01-02, 03, 04
Streamin
01-02, 03, 04
Putlocker
01-02, 03, 04

Folyamatosan frissül...

A Helix a klasszikus ”borzalmak egy elszigetelt mikroközösségben”-vonalon próbál majd valami újat mutatni, ehhez pedig helyszínül egy északi-sarki, privát biológiai kutatólabort választott, fő cselekményének pedig egy rejtélyes, soha nem látott vírust, mely felütötte a fejét annak falain belül.

Főhőseink többnyire a segítségre siető csapatból állnak. Vezetőjük, Dr. Farragut (Billy Campbell) ráadásul különösen is érintett az ügyben, mivel az egyetlen túlélő, fertőzött testvére (Neil Napier), aki korábban összeszűrte a levet a doki egykori tanítványával, annak ex-feleségével (Kyra Zagorsky).

Persze nem hiányozhat a felhozatalból a fiatal tehetség tojáshéjjal a fenekén (Jordan Hayes) és a kutatóállomás “ugye minden néző látja, hogy rosszban sántikálok”-tekintetű vezetője (Hiroyuki Sanada) sem. Akadnak még egy páran, de talán ők a legfontosabbak. Gyerek nincs.

Az első negyedóra kritikus. Telis-tele van dedós háttérmagyarázós párbeszédekkel, amin persze túl kell esni, de ritkán csinálják ennyire esetlenül, ahol minden kérdés csak azért hangzik el, hogy valaki elmondhassa magáról, hogy kicsoda és honnan jött, vagy valami fontosat tudhassunk meg a kutatóállomáson történtekről és annak szabályairól.

Szerencsére a helyszín még jó sok érdekességet rejthet, hiszen több, mint százan tartózkodnak a területén, összefolynak az éjjelek és nappalok, ráadásul még egy titokzatos fehér szobát is emlegetnek már páran, amit valamiért eddig eléggé félvállról vesznek hőseink. Ígéri nekünk a rövid, de meglepően eseménydús és tömény évad-teaser a második epizód végén, így talán van okunk a bizakodásra, hogy a későbbiekben több lesz az őrület és kevesebb a szellőzőrendszerben kommandózás. A fajsúlyosság hiányát egyelőre nem is rónám fel, hátha egy szép építkezős ívet fog befutni a szezon.
(sorozatjunkie.hu)

Eredeti nyelvű letöltés
Feliratok itt: Feliratok.info
Letöltés:

Episode 1, 2: Pilot, Vector (684,99 MB)
AsFile | Keep2Share
720p: (1,68 GB)
AsFile | Keep2Share
Episode 3: 274 (344,65 MB)
AsFile | Keep2Share
720p: (1,02 GB)
AsFile | Keep2Share
Episode 3: 274 (344,65 MB)
AsFile | Keep2Share
720p: (1,02 GB)
AsFile | Keep2Share

0 megjegyzés:

Sorozat lista