Arcoknak (Facebook)

Üzemeltető: Blogger.

Blogarchívum

Imádom...

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

Ads Header

2013. december 16., hétfő

Halottnak a csók - 2. évad (Pushing Daisies)

SZINKRONOS!

Indavideo
01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12, 13
PutLocker
01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12, 13

"Micsoda meglepetés: a tavalyi évad legeredetibb sorozata idén is a legeredetibb maradt, a premierben megint annyi nyelvi leleményt, apró poént sikerült belezsúfolni, hogy már-már a túlcsordulás fenyegetett. Tényleg. Leállt valamikor is a zene vagy 42 percen át szólt? Mert adózzunk említéssel a méltatlanul elhallgatott muzsikának is, aminek nagy szerepe van abban, hogy lecövekeltem a sorozat mellett – meg is kapta az Emmy-t.

Viszont. A Pushing Daisies – 2×01 nem kicsit volt más súlypontokkal ellátva, mint az előző epizódok, ugyanis sokkal több szerepet kaptak a karakterek és a heti bűnügy csak minimálisan volt jelen, ami egyrészről nem is baj, mert nem volt annyira érdekes (ennek ellentmond, hogy a krimiszálnál is parádéztak az írók, szülték az alliterációkat), másrészről viszont mégis csak krimisorozatról van szó.

A súlyponteltolódás nem tudom, hogy állandó lesz-e vagy csak a premier jussa volt, de amellett, hogy simán elnézem a karaktereket, sajnálnám, ha odaveszne a heti rejtély, ami eddig szinte mindig nagyszerű ötletekkel és megoldásokkal volt kivitelezve.

Momentumokat nem is emelek ki a részből, megannyi “hét idézete” esélyes duma volt, láttuk Pigby-t, Emerson magánéleti szálacskája is kapott egy aranyos löketet (eszméletlen), Olive-nak megnőtt a haja (rövidpárti voltam, de egye fene), a színek, ha lehet még szebbek és még cliffhanger-t is kaptunk.

A Pushing Daisies visszatért, ott folytatja, ahol abbahagyta, én viszont nem hiszem, hogy abba tudnám hagyni, mert annyira szerethetőek benne a karakterek és szinte minden pillanata gyöngyszem."
(sorozatjunkie.hu)

0 megjegyzés:

Sorozat lista